recruitment consultant

Contacts:

Yacht IT is een sterk team met leuke collega’s, ambitieuze professionals en toonaangevende klanten! Ga jij ons als recruitment consultant helpen om nieuw IT-talent te vinden?

Als recruitment consultant IT bieden wij jou een baan met veel vrijheid en ondernemerschap. Je mag al je creativiteit gebruiken om nieuwe IT professionals aan een baan te helpen. Vind je deze mensen online? Via je netwerk? Of organiseer je samen met je collega’s een hackathon om in contact te komen met nieuwe collega’s? Als recruitment consultant bouw je aan een sterk netwerk van professionals en zzp’ers en maak je je klanten blij met de juiste mensen!

waarom Yacht?

Het internet staat vol met vacatures voor IT recruitment. Wij solliciteren daarom bij jou en vertellen je graag waarom je moet kiezen om jouw recruitment skills in te gaan zetten bij Yacht:

 • onze brede pallet aan toonaangevende klanten, zoals bijvoorbeeld ING / DUO / Belastingdienst, maar ook diverse non-profit organisaties;
 • onze mogelijkheden om talent echt verder te helpen; denk aan het proactief aannemen van nieuwe professionals, verschillende opleidingsprogramma’s en community ’s op het gebied van data en development;
 • onze ambitie om ook jou verder te helpen in je carrière; door een goede onboarding en diverse ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.
   

Tot slot is er natuurlijk nog de gezelligheid en humor binnen het team en op onze kantoren, met tafeltennis, (online) pubquizen en een feestcommissie die leuke evenementen organiseert!

jouw uitdaging

Het vinden van IT-talent is niet makkelijk, want talent heeft ruime keuze. Door jouw mensgerichte aanpak weet jij mensen te enthousiasmeren en binden aan Yacht. Als recruitment consultant ben je dan ook een echte verbinder en netwerker. Natuurlijk match je kandidaten aan vacatures maar je focus ligt voornamelijk op het bouwen van een waardevol en sterk netwerk van IT professionals. Proactieve werving en selectie dus! Hierdoor ben je écht in gesprek met jouw kandidaten.

Je bent continue bezig met het vinden van data analisten, functioneel beheerders, informatie analisten en software developers voor diverse klanten van Yacht in de profit en non-profit. Daarnaast ben je bezig met het bedenken van recruitment campagnes, nieuwe methodes en neem je deel aan projecten binnen de organisatie. Je hebt veel vrijheid en bepaald in grote mate waar en wanneer je je werkt doet. Even een uurtje hardlopen tussen de middag zodat je daarna weer fris door kunt? Geen probleem. Wij kijken naar resultaat en geven jou vrijheid om de weg er naar toe te bepalen.

meet the team

Jouw werkgebied is regio Noord-Oost Nederland. Deze regio loopt van Groningen tot Nijmegen. Dit team werkt regelmatig samen op ons kantoor in Zwolle, maar je hebt ook de mogelijkheid om vanuit huis of vanuit een van de andere kantoren binnen de Randstad Groep te werken.

Je komt te werken in een ervaren en dynamisch team dat bestaat uit sales- en recruitment consultants; Cem, Marten, Marco, Youcef, Jasper en Kim . Jullie worden aangestuurd door commercieel manager Arjan. Dagelijks starten jullie op met een dagstart om de focus en prioriteiten voor die dag te bepalen. Zo kunnen jullie samen gaan voor het beste resultaat!

onze arbeidsvoorwaarden

Als nummer één hr dienstverlener in Nederland bieden we jou een ideale werkomgeving aan waarin jij samen met betrokken en gemotiveerde collega’s dagelijks aan de slag gaat. Er zijn volop carrièremogelijkheden voor persoonlijke groei en een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep Nederland. Dit mag je verder verwachten:

 • een contract voor bepaalde- of onbepaalde tijd;
 • een bruto maandsalaris afgestemd op opleiding en ervaring, tussen €2.500 en €4.100 bruto per maand op fulltime basis;
 • een benefit-budget van ruim 12% waar je zelf kan kiezen tussen vrije tijd, geld of overige doelen zoals de aanschaf mobiele telefoon, fiets of sparen voor een sabbatical;
 • een leaseauto, die je ook prive mag rijden;
 • een budget van €750,- voor de inrichting van jouw perfecte thuiswerkplek;
 • een interessante bonusregeling, onder andere gebaseerd op het aantal mensen dat jij aan een nieuwe baan helpt!

In deze functie werk je 32, 36 of 40 uur per week.

wie ben jij?

Een aantal zaken die belangrijk zijn om de rol van recruitment consultant leuk te vinden en met succes te kunnen vervullen: 

 • je hebt enkele jaren ervaring binnen recruitment en/of IT;
 • je bent een professionele gesprekspartner met een sterke persoonlijkheid, een flinke dosis mensenkennis en een ondernemende en nieuwsgierige instelling;
 • je maakt verbinding. Zowel op persoonlijk als op professioneel en vakinhoudelijk niveau kun je schakelen met opdrachtgever en je professionals.

word jij onze nieuwe recruitment consultant? 

Is jouw interesse gewekt? Dan leren we jou graag kennen! Maak je interesse kenbaar door te solliciteren en je hoort zo snel mogelijk van ons. Toch nog vragen naar aanleiding van de vacature? Bel, mail of app Albert-Jan van Olst op 06-22020441 of albert-jan.van.olst@randstadgroep.nl.

-------------------------

If you not find any contact details in this Job Description, Please attach your CV here and send directly.

  Posted in: Europe Jobs Posted by: admin On: