Contractmanager/Projectleider Energie

Contacts:

Als (strategisch) contractmanager werk je intensief samen met de categoriemanager en contractmanagers. Daarnaast sta je in nauw contact met de vertegenwoordigers van de Rijksonderdelen c.q. klanten waarvoor je inkoopt. Op het gebied van de energie(inkoop) ben je het centrale aanspreekpunt voor collega’s, zowel binnen als buiten de organisatie. Met je deskundigheid weet je wat nodig en mogelijk is op het vlak van energietransitie, voor nu en in de toekomst. Je bent in staat dit te vertalen naar nieuwe en in lopende opdrachten, waarbij je leveranciers uitdaagt tot vernieuwing en het verleggen van grenzen, zonder dat het ten koste gaat van de betrouwbaarheid, doel- en rechtmatigheid.

In projecten werk je samen met inkopers, juristen en adviseurs. In dit krachtenveld treed je op als zelfstandig vertegenwoordiger van de categorie, stem je zaken inhoudelijk af en zorg je voor draagvlak op het gebied van inkoop en contracten. Je bent primair verantwoordelijk voor de centrale vertegenwoordiging van de (behoefte van) de klanten in Europese aanbestedingen. De implementatie en uitvoering van deze nieuwe overeenkomsten vormen ook een belangrijk onderdeel van deze rol. Als contractmanager krijg je te maken met:

– Het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe (leverings)overeenkomsten met oog voor de integratie van grootschalige eigen opwek (PPA);

– De voorbereiding, implementatie en uitvoering van diverse Europese aanbestedingen, zoals meetdiensten, energiemonitoring en CO2-compensatie;

– Het analyseren, rapporteren en eventueel bijsturen in contracten op basis van (meet)data;

– Advisering van klanten op diverse energie gerelateerde thema’s.

Arbeidsvoorwaarden

Detachering via Yacht of een opdracht als zelfstandige. De periode start zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk september voor de duur van 6 maanden (optie tot verlenging is mogelijk).

-------------------------

If you not find any contact details in this Job Description, Please attach your CV here and send directly.

    Posted in: Europe Jobs Posted by: admin On: