accountspecialist

Contacts:

Voor een grote opdrachtgever binnen de overheid zijn wij op zoek naar een een nieuwe collega die bij kan dragen aan het succesverhaal van Randstad bij deze klant in de omgeving Apeldoorn-Enschede!

Waar ga je werken?

Je gaat werken voor een team dat valt onder Randstad corporate services (RCS). RCS is dé strategische partner voor grote klanten op het gebied van flexibilisering van hun organisatie. Wij gaan hierin verder dan alleen de inhuur van uitzendkrachten; samen met de klant ontwikkelen we oplossingen op het gebied van in-, door- en uitstroom. Onze werkenden bieden we een passende baan en Randstad draagt bij aan hun ontwikkeling om ze duurzaam inzetbaar te maken en te houden. 

Jouw team bestaat uit 5 sub-teams, verspreid over het land. Jij valt onder de regio Apeldoorn – Enschede. Je werkt samen met meerdere collega’s. Bij deze opdrachtgever werken we gedeeltelijk “inhouse”, op het kantoor van de opdrachtgever. Zo krijg jij alles mee wat er op de afdeling gebeurt! Je werkt met het team voor verschillende locaties door het land heen. Flexibiliteit in het werken in Apeldoorn en Enschede is gewenst.

Wat ga je doen?

Als accountspecialist heb je een heel afwisselende rol. Dit betekent dat je zowel bezig bent met de werving en selectie van nieuwe medewerkers voor de opdrachtgever als ook met de binding en begeleiding van deze medewerkers. Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Als er een nieuwe werving wordt uitgezet heb jij contact met de opdrachtgever om het profiel helder te krijgen en geef je gevraagd en ongevraagd advies om de werving tot een succes te laten verlopen.

 • Via verschillende kanalen ga jij op zoek naar geschikte kandidaten. Denk aan: vacaturetekst schrijven en publiceren, searchen via verschillende kanalen.

 • Je selecteert de beste kandidaten via een telefonisch / video intakegesprek.

 • Je onderhoud je relaties met de contactpersonen van de opdrachtgever. Je hebt een signalerende en adviserende rol naar de klant.

 • Je bent regelmatig in gesprek met de klant over de trends en ontwikkelingen die spelen bij de klant.

 • Je bent verantwoordelijk voor de juiste binding en begeleiding van je werkenden.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde hbo- of wo opleiding en hebt al werkervaring in de uitzendbranche. Ervaring met de overheid als opdrachtgever is daarbij een pré. Jij bent een stevige en prettige gesprekspartner voor zowel de opdrachtgever als collega’s. Je beschikt over een flinke dosis positiviteit. Je bent positief kritisch in gesprek met klanten en bent goed in het bouwen van relaties. Tot slot ben jij gedreven om altijd voor het beste resultaat te gaan: voor de klant, medewerker en Randstad!

Waarom Randstad?

Al 60 jaar brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep. Dit biedt jou als account intercedent interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

Dit bieden we jou:

 • Een fulltime (32-40 uur), uitdagende baan waarin je echt kunt bouwen aan de klantrelatie: zij zien jou als HR-sparringpartner, wat de samenwerking nog leuker maakt! 

 • Een ruim opleidingsaanbod en mooie doorgroeimogelijkheden binnen Randstad Groep Nederland.

 • Een bruto maandsalaris tussen de €2300 en €3200 bruto per maand afhankelijk van je werkervaring binnen Randstad Groep Nederland.

 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag.

 • Laptop, telefoonabonnement en bijdrage om een smartphone aan te schaffen.

 • Ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor o.a. een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding.

 • Interessante bonusregeling met daarnaast mogelijkheid om twee keer per jaar een outperformance bonus te behalen.

Ben jij de nieuwe accountspecialist?

Leuk! Solliciteer dan vandaag nog. Heb je vragen? Neem dan even contact op met Albert-Jan van Olst (Talent Acquisition Specialist) via 06-22020441 of albert-jan.van.olst@randstadgroep.nl.

Ons selectieproces bestaat uit een assessment en een aantal gesprekken met recruitment en je nieuwe manager.

-------------------------

If you not find any contact details in this Job Description, Please attach your CV here and send directly.

  Posted in: Europe Jobs Posted by: admin On: